Kezdőlap arrow Nyári táborok
Nyári táborok Nyomtatás E-mail

 

Nyári táborokról általánosan:

  • Minden nyáron táborokat szervezünk a legváltozatosabb témákban a nyári szünidő kellemes és hasznos eltöltésére.
  • A nyári táboraink szálláshelye a Harangodi Erdei Iskola.
  • A nyári táborokban napi háromszori étkezést biztosítunk, amelyet a Napkelte Panzióból szállítanak ki.
  • Infrastruktúránk az eddigi tapasztalatok alapján kiváló lehetőséget és csodás környezetet nyújt sport edzőtáborok, zenei, tánc és egyéb művészeti táborok, alkotó táborok, bentlakásos idegen nyelvi táborok, természetbarát és turisztikai táborok, harcművészeti és küzdősport, valamint életmódtáborok számára.

 

Rugalmas konstrukciójú nyári táboraink a következőképpen alakulnak:

  1. Saját nyári táborok: az erdei iskola biztosítja a szállást, az étkezést és a programot. Ezek a táborok mindenki számára nyitottak.
  2. Tematikus nyári táborok: az erdei iskola a szállást és az étkezést biztosítja, míg a programot az adott szervező nyújtja. Ezek a táborok lehetnek nyitottak vagy zártkörűek, amikor egy-egy konkrét osztály, szervezett csoport vesz részt a programban. Igény, lehetőség és megállapodás szerint biztosítunk speciális, saját programelemeket a szervezett programok színesítésére, mint tanösvény séta, vadaskert látogatás lovas kocsival, kenyérsütés, háziállat gondozás.

 

Várjuk osztályok, szervezett csoportok jelentkezését, akik szívesen töltenének el egy-két hetet egy varázslatos környezetben!

 

 
Következő >